Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι σπόντες για τον Μάνο και η… αλλαγή στο προφίλ της «αλύγιστης»: «Τα παιδιά ξέρουν τι μάνα είχαν»!

Η 33χρονη από τη μία... κλαίει για τη μικρή Μαλένα και από την άλλη μιλά για τα κιλά που έχασε όσο βρίσκεται στις φυλακές «αφού τίποτα δεν πάει κάτω»!

Must Read

Σαν σήμερα το 2019 έφυγε από τη ζωή η μικρή Μαλένα σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Και ενώ μέχρι σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δείξει έναν απαθή και ψυχρό εαυτό, απόλυτα εγωκεντρικό και συναισθηματικά ανάπηρο -παρά τους απανωτούς θανάτους των ίδιων της των παιδιών σε διάστημα τριών ετών-, τώρα η 33χρονη προσπαθεί να αντιστρέψει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, και… επανακάμπτει μέσω μίας πιο «συναισθηματικής» συνέντευξης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Ανήμερα της επετείου από τον θάνατο της μικρής Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, «ξεσπά» μέσα από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται και… υποθετικά «λυγίζει»! Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» σχολιάζει την στάση του Μάνου Δασκαλάκη, της οικογένειάς της και τονίζει πως σύντομα θα κάνει αίτηση για αποφυλάκιση, ενώ λέει πως έχει χάσει 7 κιλά όσο βρίσκεται στον Κορυδαλλό, «αφού τίποτα δεν πάει κάτω».

Η συνέντευξη της Πισπιρίγκου

– Το αίτημα αποφυλάκισης, επειδή δεν κατατέθηκε τη μέρα που αρχικά ειπώθηκε, θα προχωρήσει τελικά;

«Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Σήμερα, συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο του πρώτου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή, της Μαλένας.

– Πώς είναι μια τέτοια μέρα και να είσαι στη φυλακή

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η Ρούλα Πισπιρίγκου σταματάει για λίγο τη συνομιλία και κλαίει. Μετά από λίγο, συνεχίζει:

«Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε».

– Ναι, αλλά πρέπει να το αποδείξεις αυτό…

«Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

– Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Έτσι δεν είναι; Και αυτό το βλέπεις πάρα πολύ κοντά. Έτσι είναι;

«Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους». (Και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά σε κλάματα).

Η «Π» ρώτησε την κατηγορούμενη και για το πώς διαβιεί στις φυλακές, για να εισπράξει την απάντηση, ότι «έχει χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω».

– Με τους δικούς σου, την οικογένειά σου, τι γίνεται;

«Με στηρίζουν, κάνουν αγώνα. Μου συμπαραστέκονται. Είναι σίγουροι ότι δεν είμαι η γυναίκα που παρουσιάζουν έξω. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι ψυχολογικά και γενικά περνούν πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα».

– Με τον Μάνο, μ’ αυτά που έκανε και είπε, τι λες, τι γίνεται;

«Τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, Ουδέν σχόλιον».

Έχουν κοινά οι θάνατοι των Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα;

Διαφορετικό μηχανισμό θανάτου, από παιδί σε παιδί, διακρίνουν οι επιστήμονες που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση για τα ακριβή αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Στην περίπτωση της Μαλένας, θεωρούν ότι μπορεί να δολοφονήθηκε από τοξική ουσία, η Ίριδα εκτιμούν ότι πέθανε από ασφυξία, ενώ όσον αφορά την Τζωρτζίνα έχουν καταλήξει ήδη στην κεταμίνη.

Τον μηχανισμό θανάτου, φαίνεται να καθόρισε ο χώρος εκδήλωσης της πιθανής εγκληματικής ενέργειας, ο βαθμός αντίδρασης των παιδιών, ακόμα και η πιθανότητα συναίσθησης της ενέργειας σε βάρος τους. Αυτές τις εκτιμήσεις, επιχειρούν οι επιστήμονες να στοιχειοθετήσουν με στέρεες και αδιάσειστες αποδείξεις, μέσω και του νέου κύκλου ιατροδικαστικών εξετάσεων.

«Κλειδί» η κατάθεση του γιατρού

Σημαντικά και άκρως καθοριστικά για την έκβαση της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αναμένεται να είναι όσα θα πει ο γιατρός που έσωσε την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο της έρευνας βρίσκονται τα φάρμακα και οι τρίχες που βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κινούνται συντονισμένα Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This