Ο Ζαραλίκος έσυρε το Twitter στα δικαστήρια – Πρώτη νίκη με προσωρινή διαταγή

Must Read

Στη δικαιοσύνη απευθύνθηκε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μετά τον ανεξήγητο διωγμό του από το Twitter με το Πρωτοδικείο Αθηνών να εκδίδει προσωρινή διαταγή υπέρ του.

Ο Ζαραλίκος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της πλατφόρμας η οποία του έκλεισε δύο λογαριασμούς με δικαιολογία τη μη ταυτοπροσωπία, ότι δηλαδή δεν είναι κάτοχος του λογαριασμού ο ίδιος. 

Ο δικαστής έδωσε προσωρινή διαταγή κατά της εταιρείας και η πρώτη νίκη για τον Ζαραλίκο είναι γεγονός. Η τελική απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. 

Ο γνωστός stand up κωμικός παρέστη στο δικαστήριο με τους δικηγόρους Κωστή Φιλιππόπουλο, Κώστα Μίντζηρα και Δημήτρη Σαραφιανό, ενώ μάρτυρας που εξετάστηκε ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και μέλος του ΕΣΡ Γιώργος Πλειός.

Ο δικαστής κ. Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος, μετά από αίτημα του Χ. Ζαραλίκου χορήγησε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνει την Twitter να απέχει από μέτρα απαγόρευσης των λογαριασμών του Χριστόφορου Ζαραλίκου αλλά και να τον ενημερώνει σε περίπτωση που υπάρχει καταγγελία σε βάρος του για πλαστοπροσωπία.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έχει καταθέσει τρεις αγωγές εναντίον του Twitter και η πρώτη αναμένεται να εκδικαστεί το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This