Το… σλόγκαν της Πάτρας: «Όποιος θέλει να μάθει τι καινούριο υπάρχει… ρωτήστε τη Ρούλα και το Μάνο»!

«Συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά, να βγαίνουν σε μαγαζιά να τρώνε, τις εκδρομούλες τους, τα ποτά τους»

Must Read

«Αλλοπρόσαλλη» χαρακτήρισε την κατάσταση ένας γείτονας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, ο οποίος είπε ότι παρά το γεγονός πως έχαναν το ένα παιδί πίσω από το άλλο, αυτοί συνέχιζαν τη ζωή τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα και πως αυτό είχε προκαλέσει σχόλια στην τοπική κοινωνία.

Είπε μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «το Πρωινό», ότι στη γειτονιά είχαν βγάλει και… σλόγκαν για το ζευγάρι:

«Ο κόσμος δεν την ένοιαζε (σ.σ. Ρούλα) τι θα πει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι είχαν καταλάβει  όλοι ότι είναι αλλοπρόσαλλη η κατάσταση …  Αυτοί συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά, να βγαίνουν σε μαγαζιά να τρώνε, τις εκδρομούλες τους, τα ποτά τους κανονικά. Και μάλιστα είχε βγει σλόγκαν ότι όποιος θέλει να μάθει τι καινούργιο υπάρχει, ρωτήστε την Ρούλα και τον Μάνο».

https://youtu.be/fDT-aJ8fr80

Ο γείτονας είπε ακόμα ότι λίγη ώρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας δεν φορούσε κανένας μαύρα (λέει ότι πήγαν μετά και άλλαξαν ρούχα) και πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του 30χρονου λίγη ώρα πριν την κηδεία είχαν πάει για καφέ:

«Η κηδεία της Τζωρτζίνας ήταν στις 15:30 κι εγώ πήγα γύρω στις 13:45 να πάρω καφέ και είδα μέσα τον Μάνο, την Ρούλα και τον πατέρα του Μάνου και πίνανε καφέ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, μία ώρα πριν από την κηδεία του τρίτου τους παιδιού είχαν το κουράγιο να βγουν για καφέ. Και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η μαμά ούτε καν φορούσε μαύρα. Φόραγε ένα τζιν παντελόνι και ένα χακί μπουφάν και ο μπαμπάς φόραγε ένα γκρίζο-ροζάκι φούτερ. Γενικώς κανένας δεν φορούσε μαύρα, μόνο στο πρώτο παιδάκι για δύο–τρεις μέρες, στην Μαλένα και η ζωή τους μετά συνεχιζόταν κανονικά λες και δεν είχε συμβεί τίποτα».

https://youtu.be/p43LOOVW-lI

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This