Πώς το καναρίνι «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την αδερφή της

Το μυστηριώδες τηλεφώνημα και το κελάηδισμα του πτηνού που τις «κάρφωσε»

Must Read

Το περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος της εκπομπής Tlive, Γιώτα Κηπουρού, το πρωί της 15ης Μαρτίου, μόλις λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Η εκπομπή παρουσίασε χθες την καταγεγραμμένη συνομιλία στην οποία μια γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή που δεν ήθελε αρχικά να δώσει τα στοιχεία της, παρουσιάστηκε στη συνέχεια σαν την μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποστήριξε μιλώντας στη δημοσιογράφο ότι εάν θέλουν να ερευνήσουν τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, θα έπρεπε να ψάξουν τον Μάνο:

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε γιατί πέθανε η Τζωρτζίνα. Μένει με καινούργια κοπέλα στην Αθήνα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι μένει και με άλλο άτομο η κυρία αυτή. Ο Μάνος πάει και μένουν όλοι μαζί δηλαδή. Μένουν άλλα δύο άτομα εκεί, φίλοι. Εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια, γι’ αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα. Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε, ρωτήστε τους ίδιους και θα δείτε τις αντιδράσεις τους» είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα με την αλλοιωμένη φωνή.

Οι ισχυρισμοί της γυναίκας, η οποία δεν ήθελε να πει ποια είναι, ωστόσο στη συνέχεια εμφανίστηκε ως μητέρα της νέας φιλενάδας του πατέρα των τριών κοριτσιών, έβαλε πολλούς σε υποψίες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», το πιθανότερο σενάριο είναι να τηλεφώνησαν στη δημοσιογράφο η ίδια η Ρούλα μαζί με την αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου. Το ίδιο υποστήριξε και μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή, προερχόμενος από το στενό περιβάλλον των δύο γυναικών.

«Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα. Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα. Το “κοπέλα” που προσπαθεί να πει η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη, το ξέρω ότι το λέει με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε στην εκπομπή.

Τις «κάρφωσε» το καναρίνι

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ένα επιπλέον στοιχείο που αποδεικνύει ότι πίσω από το μυστηριώδες τηλεφώνημα βρίσκεται η κατηγορούμενη μητέρα και η αδερφή της είναι το… κελάηδισμα του καναρινιού που ακούγεται σε κάποια στιγμή της συνομιλίας. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της οικογένειας υπήρχε και ένα καναρίνι, το οποίο όπως φάνηκε σε βίντεο και φωτογραφίες, απομακρύνθηκε από το σπίτι την ημέρα που μπήκαν άνδρες της ασφάλειας με εισαγγελικό λειτουργό.

«Αυτή η κοπέλα, η φίλη της Ρούλας, λέει στην εκπομπή πως κατά 99% είναι αυτές οι δυο στο ηχητικό απόσπασμα. Υπάρχει ένα 0,1% στο οποίο μιλάει… το πουλί! Μια φοβερή σύμπτωση. Αν και αυτό είναι σύμπτωση, τι να πω… Το ίδιο πουλί που ακούγεται σε άλλο ηχητικό απόσπασμα πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά, ακούγεται και σε αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This