Εξαφάνιση Περιστέρι: Αδίστακτο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων «βλέπουν» οι Αρχές

Γιατί η 15χρονη υποστήριζε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

Must Read

Μία ημέρα μετά την αίσια κατάληξη στην ιστορία της 15χρονης Φωτεινής που βρέθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια και είναι αποφασισμένη να «κλείσει» μία υπόθεση που ίσως κρύβει πίσω της και άλλες εξαφανίσεις κοριτσιών και γυναικών.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει ήδη δύο Ρομά αλλά και το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων. Τις προθέσεις των δύο νεαρών Ρομά, που οδήγησαν την 15χρονη Φωτεινή να εγκαταλείψει το σπίτι της προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αρχές.

Ο 19χρονος που επικοινωνούσε μέσω social media με την μαθήτρια από το Περιστέρι, αλλά και η 17χρονη που την φιλοξενούσε στον Άγιο Παντελεήμονα αναμένεται να συλληφθούν από την αστυνομία, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την μητέρα της νεαρής Ρομά που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τα στελέχη της Ασφάλειας εξετάζουν αν υπάρχει κάποιο κύκλωμα που ενδεχομένως αποπλάνησε την 15χρονη μακριά από την οικογένεια της και προσπαθούν παράλληλα να διαπιστώσουν αν το κορίτσι υποκρινόταν ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης ακολουθώντας οδηγίες από τα συγκεκριμένα άτομα. Για να εξακριβωθεί εάν όντως φέρει σημάδια από χτυπήματα, η 15χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου μεταφέρθηκε το κορίτσι, κλήθηκε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μαζί με ψυχολόγο, για να μπορέσουν να εξακριβώσουν το τι ακριβώς είχε συμβεί, όμως η 15χρονη δεν ήταν συνεργάσιμη.

Μάλιστα φαίνεται ότι περιέγραψε μια εντελώς διαφορετική ιστορία, σε σχέση με τα όσα υποστήριζαν οι γονείς της. Από τις καταθέσεις της οικογένειας αλλά και άλλων φιλικών προσώπων φαίνεται ότι το κορίτσι παρουσιαζόταν στο σχολείο του με σημάδια από μπογιά στα χέρια τα οποία υποστήριζε ότι ήταν «αποτέλεσμα» ενδοοικογενειακής βίας. Όταν όμως ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, η ίδια υποστήριξε ότι δεν συνέβαινε κάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας η 15χρονη Φωτεινή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This