Το φαραωνικό εξοχικό του Golden Boy της ΔΕΗ στο «μικροσκόπιο» της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος

«Ρίχτερ» από τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τη βίλα του Γιώργου Στάσση στην Τζιά

Must Read

Οι αποκαλύψεις της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και της «δημοκρατίας» για το υπερπολυτελές ανάκτορο που χτίζει στην Τζιά ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, εκτός από πάταγο και έντονες αντιδράσεις, φαίνεται ότι τράβηξαν το ενδιαφέρον και της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, της λεγόμενης και Αρχής για την Καταπολέμηση Μαύρου Χρήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Μαίρη Μπενέα στο ieidiseis.gr, ο ικανότατος και πολύ έμπειρος Πρόεδρος της Αρχής για την Καταπολέμηση Μαύρου Χρήματος ε.τ. Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, μελετάει τα σχετικά δημοσιεύματα, για να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση της βίλας του Golden Boy της ΔΕΗ.

Επίσης, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ η υπόθεση αναμένεται να ελεγχθεί και για πόθεν έσχες.

Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «κυριακάτικης δημοκρατίας»

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών συνεργατών του, σκορπά το τελευταίο διάστημα χωρίς φειδώ εκατομμύρια στο μαγευτικό νησί.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, που καταφτάνουν από την τοπική κοινωνία αναφέρουν πως τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα διακινούνται… μαύρα, γι’ αυτό ο κύριος Στάσσης δεν ζητάει νόμιμα παραστατικά ούτε για τα υλικά.

Το φαραωνικό εξοχικό του Golden Boy, αποτελείται από δύο υπόσκαφες βίλες, έκτασης 759,15 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνες και δεκάδες δωμάτια, τα οποία είναι όλα χτισμένα αμφιθεατρικά, ώστε να «κοιτούν» το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μέσα σε έκταση που φτάνει τα 8,5 στρέμματα.

Ο πλούτος αυτός δεν μπορεί να εξηγηθεί από την ετήσια αμοιβή την οποία λαμβάνει ο κ. Στάσσης για τις υπηρεσίες που παρέχει στη ΔΕΗ, παρά το γεγονός πως αυτή αγγίζει τα 360.000 ευρώ τον χρόνο.

Γιατί αυτό το ανάκτορο για να στηθεί απαιτείται ποσό με πολλά μηδενικά, το οποίο είναι αδύνατον να απέκτησε ο Γιώργος Στάσσης ακόμη και κατά τη θητεία του, ως country manager, στη θυγατρική της ιταλικής ενεργειακής εταιρίας Enel Group, στη Ρουμανία, όπως κάποιοι «κύκλοι της ΔΕΗ» ευαγγελίζονται.

Αλήθεια, πού βρήκε τόσα χρήματα τα τελευταία χρόνια ο κ. Στάσσης;

Το ερώτημα αυτό προφανώς απασχόλησε και τις εισαγγελικές Αρχές της χώρας, οι οποίες φαίνεται να κινούνται για να το διερευνήσουν, όπως προαναφέραμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This