Τρόμος στην Καλλιθέα: Έδεσαν 30χρονη με ζώνη, τη φίμωσαν και την απείλησαν!

Βρήκε τους κακοποιούς μέσα στο διαμέρισμά της

Must Read

Στιγμές αγωνίας έζησε μία νεαρή γυναίκα, καθώς την ώρα που επέστρεφε στο διαμέρισμα της ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που είχαν προηγουμένως εισβάλει σε αυτό. Οι ληστές προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δεν θα καλέσει την αστυνομία, την ακινητοποίησαν ασκώντας σωματική βία, την έδεσαν με ζώνη, τη φίμωσαν και την απειλούσαν για να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τους οικείους της, οι οποίοι την αναζητούσαν τηλεφωνικά και δεν την έβρισκαν. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι αστυνομικοί έλυσαν τη γυναίκα, ενώ παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό συν κάποια κοσμήματα που υπήρχαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την 30χρονη γυναίκα δεμένη στο πάτωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This