Ήξερε για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου! Το έγγραφο που την εκθέτει και τη διαψεύδει

Στο νοσοκομειακό κρεβάτι βρισκόταν η ιατρική χορήγηση της ουσίας – Άρα δεν έμαθε γι΄αυτήν λίγο πριν τη συλλάβουν

Must Read

Ένα ντοκουμέντο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο) ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι έμαθε για την κεταμίνη λίγο πριν συλληφθεί για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, το συγκεκριμένο έγγραφο υπήρχε μπροστά από το κρεβάτι της εννιάχρονης για τη συνεχή ενημέρωση των γιατρών στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα, στην οποία εισήχθη στις 11-12 Απριλίου του 2021.

Οι γιατροί της ΜΕΘ του Ρίο είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί σε περίπτωση που χρειαζόταν η χορήγηση της ουσίας, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους και ανώτατο όριο τα 2 mg.

Αυτό που έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ήταν ότι βρέθηκαν στον οργανισμό της 6mg -δηλαδή υπερβολική δόση κεταμίνης- τα οποία οδήγησαν στον θάνατό της.

Άρα από τη στιγμή που η 33χρονη βρισκόταν συνεχώς στο νοσοκομείο και στο δωμάτιο της κόρης της, είχε δει, ήξερε την ύπαρξη της ουσίας, αλλά και της ποσότητας που συνιστούσαν οι γιατροί να χορηγηθεί αν χρειαζόταν.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This