«Βόμβες» Κατερινόπουλου: «Κάποιοι από την Ασφάλεια Πατρών έχουν λερωμένη τη φωλιά τους»

Must Read

Ξεκάθαρες αιχμές κατά συγκεκριμένων προσώπων στην Ασφάλεια Πατρών άφησε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι χαίρεται που την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά την έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς ο ίδιος δεν εμπιστεύεται σε κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών.

«Για προσωπικούς λόγους που δεν είναι του ‘αέρα’ δεν εμπιστεύομαι κάποιους -όχι όλους- από την Ασφάλεια Πατρών. Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος και εξήγησε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που τη φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν. Όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κάποιοι που μιλάνε γενικώς. Κάποιοι που αποποιούνται συγγένειες ή δεν ξέρω τι άλλο. Μένω εκεί. Ήμουν πρόεδρος επί 6 χρόνια των αξιωματικών και ξέρω -επιτρέψτε μου την έκφραση- ακόμα και πού πήγαινε ο καθένας κάποιες στιγμές μέσα στο 24ωρο. Δεν δικαιούνται να μιλούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This