Γιατρός Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Το έγκαυμά της ίσως είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως»

Must Read

Αναφορά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και στα εγκαύματά της έκανε η πλαστική χειρουργός και γιατρός της γυναίκας, Μαρία Καλοφώνου, κάνοντας σαφές πως το έγκαυμα που είχε ήταν το μεγαλύτερο που είχαν δει στο νοσοκομείο και πιθανόν και το μεγαλύτερο παγκοσμίως.

Όπως είπε, η Ιωάννα μετά από ένα χειρουργείο συζητούσε για το επόμενο, συμπληρώνοντας ότι έχουν γίνει πάνω από δέκα χειρουργεία κι όμως κοιτάει μπροστά.

Σημείωσε ακόμα ότι υπήρξαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της, όπως ήταν φυσικό, αλλά είχε πάντα κοντά της ειδικούς ψυχολόγους που την βοήθησαν. Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της εξήγησε ότι οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί της από την πρώτη στιγμή και της είχαν πει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ το δέρμα της να γίνει όπως ήταν πριν από την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Από την πλευρά της, η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, τόνισε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την τραγωδία «είδε το φως και με την σωστή καθοδήγηση κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This