Εξέλιξη στην υπόθεση ακρωτηριασμού: Υπήρχε κι άλλη καταγγελία από τις 19 Απριλίου!

Mητέρα 8χρονης: «Γιατί δεν έκλεισε η παιδική χαρά από την στιγμή που λένε ότι έγινε βανδαλισμός;»

Must Read

Δραματικές στιγμές έζησε η μητέρα με την 8χρονη κόρη της στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή 1/5, αφού το παιχνίδι στην παιδική χαρά εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη χωρίς τελειωμό. Το άτυχο παιδί ακρωτηριάστηκε την ώρα που βρισκόταν σε μία τσουλήθρα, και ο Γολγοθάς της οικογένειας δεν λέει να σταματήσει.

Ενώ το παιδί νοσηλεύεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο, με αφόρητους πόνους και κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις για το αν θα μπορέσει να έχει «ξανά το δάκτυλό της πίσω», έρχονται στο φως αποκαλύψεις για την ύπαρξη καταγγελιών αναφορικά με την τσουλήθρα. «Η συγκεκριμένη τσουλήθρα ήταν πάνω από δύο μήνες σε αυτή την κατάσταση», υποστήριξε η μητέρα της 8χρονης, καταγγέλλοντας την αδιαφορία των υπευθύνων που έβαλε σε περιπέτεια το 8χρονο κορίτσι και την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η κ. Έρρικα Λαζαρίδου κατήγγειλε τις ελλείψεις στον χώρο αναψυχής όπου καθημερινά παίζουν δεκάδες παιδιά. «Από την στιγμή που υπήρξε την προηγούμενη ημέρα ένας βανδαλισμός, σύμφωνα με τον ισχυρισμό των Αρχών, για ποιο λόγο δεν έκλεισε η παιδική χαρά», αναρωτήθηκε υποστηρίζοντας ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι ψευδής.

Μιλώντας για την ψυχολογία της 8χρονης, το δαχτυλάκι της οποίας ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν, μετά από πέντε ώρες χειρουργείου, να επανασυγκολλήσουν, είπε: «Το παιδί αυτή την στιγμή είναι καλά. Ήταν δύσκολη η επέμβαση. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα. Είναι θετικοί οι γιατροί. Για αρχή πήγαν όλα καλά, αλλά κάθε ημέρα μπορούμε να έχουμε και άλλο αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα πώς θα αντιδράσει το κάθε αγγείο και ο οργανισμός του παιδιού».

Έγινε καταγγελία από τις 19 Απριλίου!

Όπως επισήμανε η μητέρα της 8χρονης, όλες οι παιδικές χαρές του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν προβλήματα γεγονός που μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι οι γονείς, ενώ έκανε λόγο για παλαιότερη καταγγελία προς το δήμο για την συγκεκριμένη παιδική χαρά. «Υπάρχει καταγγελία από τις 19 Απριλίου για την συγκεκριμένη τσουλήθρα. Δεν ήταν κάτι τυχαίο. Αν πραγματικά ισχύει η καταγγελία, τότε ο Δήμος θα πρέπει να δώσει μια σοβαρή απάντηση σε αυτό το θέμα», δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας, Κική Πακιρτζίδου. 

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει η 8χρονη μετά τον ακρωτηριασμό της: «Θα έχω ποτέ το δάχτυλό μου; Θα κολλήσει ξανά;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This