Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του

Must Read

Συντετριμμένη η οικογένεια του δημοσιογράφου και πρώην πολιτικού μετά τον χαμό του 33χρονου Βασίλη Ντινόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια την περασμένη Δευτέρα, 2/5. Σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ο θάνατος του 33χρονου γιου του Αργύρη Ντινόπουλου, όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε παθολογικά αίτια καθώς έπασχε από διαβήτη τύπου Α. Θεωρείται πιθανό ότι λόγω της πάθησής του και επειδή ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος, να υπέστη υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του. Καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, δεν έλαβε βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόταν και το επεισόδιο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Το χρονικό του θανάτου

Ο Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σαλονιού του διαμερίσματός του, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι συγγενείς του ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πατέρας του, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία του, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό. Το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του.

Σε σοκ ο αδελφός του

Συντετριμμένος ο αδελφός του, Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός ως Vasilis Din, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σε μικρή ηλικία είχε διακριθεί στο παρκούρ. Επίσης, ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέιρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο. Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου μιλά για τον τραγικό χαμό του: «Ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This