Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα – Οργή για την ανάρτηση του συζυγοκτόνου

Με μια φωτογραφία από τον γάμο τους «αποχαιρέτησε» την Αΐντα ο καθ' ομολογίαν δράστης

Must Read

Έμελλε η κηδεία της Αΐντας να συμπέσει με τη Γιορτή της Μητέρας, γεγονός που καθιστά την απώλειά της ακόμη πιο δυσβάσταχτη για τους δύο γιους της 43χρονης φαρμακοποιού, ηλικίας 6 και 10 ετών, οι οποίοι και τη συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία της κατοικία.

Ανείπωτος ο θρήνος στην κηδεία της άτυχης γυναίκας, η οποία στραγγαλίστηκε από τον  55χρονο σύζυγό της το βράδυ της Πέμπτης, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, αλλά και στο πανελλήνιο. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Αΐντα, η οποία κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον τόπο μόνιμης κατοικίας της, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

  • Δείτε πλάνα από την κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού:

Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 43χρονης, ωστόσο, ο συζυγοκτόνος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τον αυτοτραυματισμό του στο λαιμό και τα χέρια του, έκανε μέσα από το νοσοκομείο μια ανάρτηση στα social media, στην οποία την «αποχαιρετούσε». Μάλιστα συνόδευε την εν λόγω ανάρτηση με μια φωτογραφία από τον γάμο τους. Το γεγονός, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγγενών της αδικοχαμένης φαρμακοποιού.

Η επίμαχη φωτο από το προσωπικό προφίλ του συζυγοκτόνου

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα την ερχόμενη Τρίτη (10/05) για τη γυναικοκτονία που διέπραξε, καθώς φέρεται να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Το αν είναι έτοιμος να πάρει εξιτήριο, πάντως, θα το κρίνουν οι θεράποντες ιατροί, που θα τον εξετάσουν και αύριο.

Θυμίζουμε πως ο 55χρονος δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του στο δωματιάκι του φαρμακείου της, στις Πηγές Καβάλας, που χρησιμοποιούσε για να κοιμάται στις εφημερίες. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει, αλλά να τη μεταπείσει, ώστε να μην πάρουν διαζύγιο.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This