Δίχως τέλος το θρίλερ με τη σορό του Αντώνη Συκάρη: Δεν μπορούν να τήν προσεγγίσουν!

Παραμένει στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του!

Must Read

Ένας σχεδόν μήνας έχει περάσει, από όταν στις 12 Απριλίου έγινε γνωστός ο χαμός του γνωστού ορειβάτη, Αντώνη Συκάρη, την ώρα που βρισκόταν στο βουνό Daulagiri στο Νεπάλ μετά από τεράστια σωματική και ψυχική προσπάθεια και έλλειψη πρόσθετου οξυγόνου. Μέχρι και σήμερα η σορός του παραμένει στο σημείο και είναι αδύνατον να τήν προσεγγίσουν.

Το θρίλερ συνεχίζεται καθώς η ανάσυρση της σορού του ορειβάτη είναι αδύνατη. Άλλη μία προσπάθεια έπεσε στο κενό λόγω του υπερβολικού χιονιού. Με ανάρτησή της στη σελίδα, που είναι αφιερωμένη στον ορειβάτη, στο Facebook, η οικογένεια του ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η αποστολή των πέντε Sherpas εγκατέλειψε την προσπάθεια «χωρίς να καταφέρει να προσεγγίσει το σημείο όπου βρίσκεται το σώμα του Αντώνη».

Οι πέντε ορειβάτες έφτασαν μέχρι το Camp II του Dhaulagiri, όπου κρίθηκε ότι λόγω της υπερβολικά μεγάλης ποσότητας συσσωρευμένου χιονιού η αποστολή τους πρέπει να διακοπεί. Η επόμενη επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του Αντώνη Συκάρη αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ με τη σορό του Αντώνη Συκάρη: Στα Ιμαλάια είναι ακόμη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This