Θρίλερ με την 3χρονη στη Θεσσαλονίκη: «Καμία αιτία θανάτου»

Τι αναμένει η τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

Must Read

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση του χαμού του κοριτσιού των τριών ετών στη συμπρωτεύουσα, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας αναπάντητη παραμένει η αιτία του θανάτου.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού βρίσκονται εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων, οι οποίες περιμένουν να οδηγήσουν στις απαντήσεις τους, γιατί έφυγε από τη ζωή η μικρή Κατερίνα την Πρωτομαγιά, μετά από νοσηλεία στο Ιπποκράτειο και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μιλώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης που διερευνάται και από το υπουργείο Υγείας, η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του κοριτσιού, Κατερίνα Αποστολίδου, είπε ότι «δυστυχώς δεν έχουμε αιτία θανάτου. Γράψανε τα ιζήματα που βρήκανε εσωτερικά στα όργανα, αλλά πρέπει να βρούνε τι τα προκάλεσε. Η υγεία του παιδιού άρχισε να επιδεινώνεται χωρίς να ολοκληρωθεί η διερεύνηση και χωρίς να καταλήξουν οι γιατροί σε διάγνωση. Είμαστε εν αναμονή εργαστηριακών αποτελεσμάτων». Όπως επισήμανε, «δυστυχώς τα εργαστήρια που έχουν σχέση με ιατροδικαστικά αποτελέσματα καθυστερούν».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας έχει παραδοθεί στην οικογένεια ο τεχνικός φάκελος της μικρής. «Είναι πολύ δύσκολο περιστατικό. Θα καταλήξουμε σε κάποιες απαντήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θέλει πολλή μελέτη ακόμα», πρόσθεσε η τεχνική σύμβουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να μη βρεθεί ποτέ το τι προκάλεσε το θάνατο της 3χρονης Κατερίνας η κ. Αποστολίδου τόνισε ότι ένας μεγάλος αριθμός θανάτων παραμένουν, δυστυχώς, αδιάγνωστοι. «Πιστεύω ότι θα βρούμε την άκρη», είπε και πρόσθεσε ότι «θα διερευνηθεί και το ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας».

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η μητέρα της 3χρονης: «Θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη στα παιδιά μας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This