«Κάποια καλόπαιδα θέλησαν να εξαφανίσουν τον Θύμιο από τον Πύργο» 

Αγωνία για τη ζωή του 39χρονου

Must Read

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και 12 μέρες από τον Πύργο Ηλείας.

Ο 39χρονος άνδρας που έπεσε θύμα bullying από παρέα νεαρών και είχε ζητήσει βοήθεια από το Α.Τ. της περιοχής έχει χαθεί από προσώπου γης παρά τις προσπάθειες εθελοντών να τον εντοπίσουν.

Όπως καταγγέλλει ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, από τις 4 έως τις 12 Μαΐου, κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί για την τύχη του 39χρονου που έπεφτε θύμα bullying από παρέα νεαρών που του πετούσε πέτρες και αντικείμενα στα παράθυρα του σπιτιού του.

Η εξαφάνιση του Θύμιου έγινε αντιληπτή στις 4 Μαΐου, ωστόσο η υπηρεσία αναζήτησης εξαφανισμένων ανθρώπων ενημερώθηκε στις 12 Μαΐου, αναφέρει ο κ. Κουρούκλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Πήραμε την ενημέρωση από μια κυρία που είναι μέλος του φόρουμ εθελοντών, που είχαν ενδιαφερθεί για να βρεθεί ιατρική μονάδα που να αποκαταστήσουν το πρόσωπο του Ευθύμη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση» ανέφερε ο κ. Κουρούκλης και τόνισε ότι κάποιοι ήθελαν να τον εξαφανίσουν από τον Πύργο: «Δυστυχώς ο Ευθύμης είχε εξαφανιστεί γιατί κάποια καλόπαιδα θέλησαν να τον εξαφανίσουν από την πόλη».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει στους κατοίκους ότι ο 39χρονος δεν είναι επικίνδυνος: «Οι πολίτες του Πύργου δεν έχουν πάρει ακόμα διάψευση από την αστυνομία ότι άνθρωπος με αλυσοπρίονο πανικοβάλει του Πυργιώτες» υπενθυμίζοντας το βίντεο που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη παρέα με τον Θύμιο να τους ακολουθεί κρατώντας ένα ρόπαλο. Ο Θύμιος δεχόταν συχνά παρενοχλήσεις και εκφοβισμό για το παραμορφωμένο πρόσωπό του, μετά από τροχαίο ατύχημα και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε μετακομίσει από την Τρίπολη στον Πύργο.

«Οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Καλό είναι να προσέχουν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση και ότι το διάστημα από 4 έως 11 Μαΐου έχει πολλά ποινικά αδικήματα για πολλούς» τόνισε ο κ. Κουρούκλης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 39χρονος να έχει βάλει σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του:

«Υπάρχει μια οικειοθελής εξαφάνιση λόγω του φόβου και του πανικού. Ωστόσο, μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο η πιθανότητα ότι ο Ευθύμης, μετά τα πάνδεινα που έχει υποστεί πολλές φορές, να έχει βάλει σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του ή αυτοί οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν και δημιούργησαν όλο το θέμα του bullying να έχουν βαλθεί να τον βγάλουν από τη μέση», δήλωσε διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν γίνει δύο προσαγωγές, ενώ οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο με νεαρούς που ρίχνουν φωτοβολίδες και βεγγαλικά έξω από το σπίτι του για να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Στο εν λόγω βίντεο διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους και βάσει αυτών οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίηση των δύο πρώτων ατόμων. Έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 11 άτομα ηλικίας 17 έως 20 ετών.

Όταν ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι, εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Δείτε επίσης:

 
 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This