Περιπλανιόταν στον Όλυμπο για 51 ημέρες ο 41χρονος Παναγιώτης που είχε εξαφανιστεί στη Λάρισα

Εμφανίστηκε εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος ο 41χρονος που είχε εξαφανιστεί

Must Read

Μετά από 51 ημέρες αναζητήσεων, ο 41χρονος Λαρισαίος Παναγιώτης Καλέσης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Πλαταμώνα, εμφανίστηκε μόνος του στο λιμεναρχείο. Ο 41χρονος ήταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος, γι’αυτό και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου με ασθενοφόρο. 

Ο 41χρονος εξαφανίστηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου, από το εξοχικό του όπου βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο. Ο ίδιος είχε πει ότι θα πάει μέχρι το περίπτερο και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Για την εξαφάνισή του είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert.

Όπως αναφέρει ένας καλός του φίλος, όλες αυτές τις ημέρες που οι εθελοντές είχαν «οργώσει» τις γύρω περιοχές, ο 41χρονος περιπλανιόταν μόνος του στο βουνό του Ολύμπου. Μάλιστα είχε αφήσει πίσω του την συζυγό του, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.  

«Μίλησα χθες με τον αδελφό του και ξέρω πως αυτή την ώρα ο Παναγιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κατερίνης εξαντλημένος σε κακή κατάσταση. Το μόνο που εύχομαι και θέλω είναι να είναι καλά ο φίλος μου. Όπως έμαθα έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δεν τον κρατούν τα πόδια του. Μιλάμε για ένα παλικάρι θηρίο, ψηλό και γεροδεμένο και έχει μείνει μισός. Σ ένα μήνα θα γίνει και πατέρας στο πρώτο του παιδί» αναφέρει ο φίλος του στο protothema.gr.

Όπως σημειώνει, το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον είχε αρχίσει να πιστεύει ότι κάτι κακό του είχε συμβεί: «Είχαμε χάσει τις ελπίδες μας πλέον, νομίζαμε πως είχε πεθάνει. Όπως έμαθα όλες αυτές τις μέρες περιπλανιόταν πάνω στον Όλυμπο. Είχαμε πάει κι εκεί να τον ψάξουμε αλλά το βουνό αυτό είναι ατελείωτο. Κρυβόταν σε σημείο που δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε. Φοβόμασταν μήπως έκανε κακό στο εαυτό του, από την άλλη λέγαμε μήπως είχε πάει στο Άγιο Όρος, αλλά κι εκεί να ήταν θα μας είχαν ενημερώσει μετά το ALERT».

Ο φίλος του 41χρονου προσθέτει ότι Παναγιώτης δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο: «Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία δεν ήταν καλά, είχε αλλάξει ως άνθρωπος, δεν ήταν στα καλά του, αλλά δεν περίμενες ότι θα φτάσει στο σημείο αυτό. Ήταν λες και είχε παραιτηθεί από τα πάντα, ζούσε στον κόσμο του. Εγώ είμαι κολλητός του εδώ και 20 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί, δουλεύαμε μαζί, έβλεπα τις αλλαγές στην συμπεριφορά του και του έλεγα να προσέχει. Ήταν και ξαφνικά λες και άλλαξε κάτι μέσα του, στο μυαλό του και πήρε απόφαση να φύγει. Άφησε πίσω του την οικογένεια του, την έγκυο γυναίκα του, χωρίς λεφτά, χωρίς χαρτιά, τίποτα. Έλλειπε συνολικά 50 μέρες, δεν είχε ούτε κινητό τηλέφωνο μαζί του. Όσο κι αν τον ψάχναμε όλοι τίποτα, είχαμε χάσει κάθε ελπίδα αλλά ο Θεός τον λυπήθηκε. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τον δω και εύχομαι οι γιατροί να κάνουν το καλύτερο για εκείνον» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This