Τραγικός θάνατος για τουρίστα στα Μάταλα – Γκρεμοτσακίστηκε στην παραλία με τις σπηλιές

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Must Read

Άναυδοι έμειναν δεκάδες λουόμενοι στην φημισμένη παραλία με τις σπηλιές στα Μάταλα της Κρήτης, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ανείπωτη τραγωδία, όταν ένας νεαρός τουρίστας έπεσε από τον γκρεμό μπροστά στα μάτια τους και σκοτώθηκε ακαριαία.

Το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι, με τον ηλικίας περίπου 30 ετών τουρίστα, πιθανόν αυστριακής καταγωγής, να χάνει αναπάντεχα τη ζωή του, καθώς -κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες- γκρεμοτσακίστηκε στην πλαγιά με τις σπηλιές, όπου αυτόν τον καιρό βρίσκονται αρκετοί κατασκηνωτές.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους από το ΠΚ Μοιρών, που ανέσυραν το άψυχο σώμα του άτυχου 30χρονου από δύσβατο σημείο, πάνω από την παραλία των Ματάλων. Στη συνέχεια, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μην μπορούν, πλέον, να τού προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια, καθώς είχε ήδη καταλήξει από την πτώση του επάνω στα κοφτερά βράχια.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία έπαθαν σοκ, όταν τον είδαν να πέφτει στο κενό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, διερευνώνται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This