Ταξίδι θρίλερ για επιβάτες με το «Βέλος»!

Η... Οδύσσεια μέχρι την Αθήνα

Must Read

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα ταξίδι δεκάδων επιβατών, μεταξύ των οποίων και πολλών Βολιωτών με το νέο τρένο «κόσμημα» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το «Βέλος» που εκτελεί το δρομολόγιο ΑθήναΘεσσαλονίκη, ξεκίνησε τα δρομολόγιά του υποσχόμενο ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι για κάποιους…

Βολιώτες ξεκίνησαν από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου με το απλό τρένο για τη Λάρισα, το περασμένο Σάββατο στις 17.15 με σκοπό στις 18.40 να μετεπιβιβαστούν στην υπερσύγχρονη αμαξοστοιχία. Το «Βέλος» έφτασε στην αποβάθρα με 15 λεπτά καθυστέρηση, λόγω βλάβης στο δρομολόγιο 61 της υπερταχείας ETR, που καταγράφηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο Πλατύ Ημαθίας. Το «λευκό βέλος», πέρασε από την Τιθορέα και συνέχισε προς Αθήνα, αλλά κινούμενο με χαμηλή ταχύτητα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες Βολιωτών, σταματούσε συχνά εντός και εκτός τούνελ, ενώ έφτασε στην Αθήνα στις 22.20 το βράδυ, αντί για τις 21.05 που ήταν προγραμματισμένο. Το τρένο έκανε το βραδινό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια με την υπερταχεία, που κάνουν τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε λιγότερο από 4 ώρες, ξεκίνησαν την Κυριακή 16 Μαΐου.

Έρευνα δημοσιογράφων από 13 χώρες έχει αναδείξει τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι υπερταχείες ETR-470 και υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι. Η εταιρεία, επιβεβαιώνει ότι το τρένο παρουσίασε μια «αστοχία» και θα αποζημιωθούν οι επιβάτες, τονίζοντας ότι ως πλήρως ανακαινισμένο, όπως όλα τα καινούργια τρένα, ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια απροσδόκητη αστοχία.

Οι επιβάτες έκαναν λόγο για απαράδεκτη στάση της εταιρείας, καθώς πολλοί εξ αυτών έχασαν δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων, που είχαν προγραμματίσει. «Ακόμα και στην επιστροφή των χρημάτων μας, θα μας ταλαιπωρήσουν. Δε μας τα έδωσαν σήμερα, αλλά πρέπει να πάμε αύριο ξανά στον σταθμό για να τα εισπράξουμε» λέει 22χρονη επιβάτιδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This