Ένας νεκρός και ένας ακρωτηριασμένος οδηγός σε τροχαία στην λεωφόρο Ποσειδώνος

Τραυματίστηκαν επίσης ένα 14χρονο κορίτσι και δύο γυναίκες 48 και 50 ετών

Must Read

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο το βράδυ της Παρασκευής καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας άλλος ακρωτηριάστηκε σε τροχαία στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το notia.gr ένας 30χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω σε δύο προπορευόμενα οχήματα στο Παλαιό Φάληρο, ενώ σε δεύτερο τροχαίο που έγινε στο ύψος του Ελληνικού, ακρωτηριάστηκε νεαρός οδηγός μηχανής όταν τον εμβόλισε ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου αναζητείται από τις Αρχές.

Νεκρός στο Φλοίσβο

Το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, έξω από το Πάρκο Φλοίσβος, μία μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει πάνω στη διαχωριστική νησίδα. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με την Τροχαία τραυματίστηκαν από τα δύο ΙΧ ένα 14χρονο κορίτσι και δύο γυναίκες 48 και 50 ετών.

Αναζητείται ο οδηγός που εμβόλισε μοτοσυκλέτα

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα, στο ύψος του παλιού αεροδρομίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Ένα τζιπ Land Rover Freelander ανθρακί χρώματος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εμβόλισε μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακρωτηριάστηκε το πόδι του, ενώ ο οδηγός του τζιπ που ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, αναζητείται από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Καλλιθέας. Πληροφορίες το τζιπ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του οδηγού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This