Πάτρα: Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς παραδέχεται πως πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Παραδέχθηκε πως πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Must Read

Εξελίξεις έχουμε σχετικά με την «εξαφάνιση» της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας μέσα από το σπίτι στην Πάτρα. Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με δελτίο τύπου, παραδέχεται ότι ο ίδιος είχε αποσπάσει την τσάντα της 9χρονης.

Νωρίτερα η οικογένεια Πισπιρίγκου ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς, διότι μπήκαν στο σπίτι αυθαίρετα.

Υπενθυμίζεται πως οι δικηγόροι των κληρονόμων της Ευγενίας Κούτρα, είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρουν τα κλειδιά του ακινήτου της οδού Μπιζανίου. Τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν, ενώ εκείνοι είχαν ήδη μπει μέσα από την Παρασκευή και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση με τα κανάλια.



Ένας εκ των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς που μίλησε το πρωί στον ΑΝΤ1 δήλωνε άγνοια για το τι απέγινε η σχολική τσάντα του παιδιού. Ύστερα ο δεύτερος δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, ο κύριος Θεοδωρόπουλος, με ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι έχει την τσάντα και θα την παραδώσει στην ανακρίτρια.



Η ανακοίνωση του δικηγόρου

«Σήμερα 30-05-2022 και περί ώραν 12:30 θα αποδώσω την σχολική τσάντα στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης».

Ο κύριος Θεοδωρόπουλος χαρακτήρισε τη μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κλοπή της τσάντας, αβάσιμη, προειδοποιώντας και εκείνος από την πλευρά του με μηνύσεις.

«Η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους. Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου».

Ο δικηγόρος ανέφερε ακόμη: «η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και έτσι ταυτόχρονα διαπιστώσαμε πως υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία και ανήκε στο άτυχο κορίτσι την Τζωρτζίνα, της οποίας η μητέρα Σωτηρία Πισπιρίγκου και ήδη προφυλακισθείσα κατηγορείται πως την δολοφόνησε».

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα κλειδιά του ακινήτου που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This