Η ΔΕΗ χορηγός στα Mad Awards την ώρα που χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά μένουν χωρίς ρεύμα

Άραγε ο Στάσσης θα είναι εκεί στις 22 Ιουνίου για να λικνίζεται ή θα επιβλέπει τις εργασίες στη βίλα στην Τζια;

Must Read

Προκαλεί και πάλι το κοινό αίσθημα η ΔΕΗ. Σε μια περίοδο που οι τεχνικοί της επιχείρησης λαμβάνουν σε καθημερινή βάση εντολές διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά, βυθίζοντας στο σκοτάδι ανήμπορους συμπολίτες μας, έγινε γνωστό μέσα από «βομβαρδισμό» σχετικών διαφημιστικών σποτ ότι ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά να χορηγήσει την εκδήλωση των Mad Video Music Awards (MVMA) ή, αλλιώς, τα… Grammy της Ψωροκώσταινας!

Την ώρα δηλαδή που η περιβόητη «ρήτρα αναπροσαρμογής», την οποία επέβαλαν από κοινού μεθοδικά και ληστρικά στην κοινωνία μας η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και η ίδια η ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε εξόντωση τα εισοδήματα του κοσμάκη, η ανώνυμη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος θα σκορπίσει χρήμα με ουρά στο φαντασμαγορικό event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, από το οποίο θα «παρελάσουν» μουσικά αστέρια της showbiz, όπως οι Ελένη Φουρέιρα, Νίκος Βέρτης, Καίτη Γαρμπή, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελενα Παπαρίζου και άλλοι.

Οπως έχουμε διαπιστώσει σε βάθος χρόνου, τα MVMA αποτελούν μια από τις πλέον ακριβές διοργανώσεις στη χώρα μας σε ετήσια βάση, αφού οι επιρροές που δέχονται οι ιθύνοντες του event έρχονται απευθείας από αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο.

Λεφτά… υπάρχουν

Ως εκ τούτου, το μπάτζετ που απαιτείται από τους χορηγούς, και δη τον μέγα χορηγό, που είναι πάλι φέτος η ΔΕΗ, θεωρείται τεράστιο. Ομως, λεφτά υπάρχουν (προφανώς!) στα ταμεία της επιχείρησης ηλεκτρικού ρεύματος, της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο Γιώργος Στάσσης, ένα golden boy με «χρυσό» μισθό, αφού, όπως έχει γίνει γνωστό μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «δημοκρατία», οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 360.000 ευρώ και, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, στον απόηχο των αποκαλύψεων, χτίζει το δικό του «παλάτι» στην κοσμοπολίτικη Τζια. Ο κ. Στάσσης, μάλιστα, είδε σχετικά πρόσφατα τον εαυτό του να φιγουράρει πάλι σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της «δημοκρατίας» ως πρωταγωνιστής ενός σκανδάλου, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος και άλλα στελέχη της ΔΕΗ αποφάσισαν να αγοραστούν μετοχές της επιχείρησης ύψους περίπου 16.000.000 ευρώ, προκειμένου μετά να τις… δωρίσουν στους εαυτούς τους!

Επειτα απ’ όλα αυτά, λοιπόν, αντί να δούμε κάποια κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας προς τους φτωχοποιημένους Ελληνες πολίτες που χρειάζονται… υπογλώσσια κάθε φορά που ανοίγουν τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος ή έστω ενίσχυσης προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η ΔΕΗ επέλεξε να ρίξει… ζεστό χρήμα στα MVMA που θα παρουσιάσουν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Κόνι Μεταξά. Μάλιστα… Αυτό που μένει να δούμε είναι τον Στάσση στις πρώτες θέσεις να λικνίζεται με τις επιτυχίες των μουσικών αστέρων! Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει αν κάποιος από τους υποψηφίους στα μουσικά βραβεία θα έχει την ευαισθησία να εκφράσει τις αντιρρήσεις του στη χορηγία της ΔΕΗ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This