«Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο» λένε οι γονείς του β’ μηχανικού του πλοίου που κατέλαβαν οι Ιρανοί

Must Read

Αγωνία επικρατεί για το διπλωματικό θρίλερ ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιράν με τα δύο ελληνικά τάνκερ μετά που έχουν καταλάβει «Φρουροί της Επανάστασης».

Το γεγονός θεωρείται ως αντίποινα για την κατάσχεση φορτίου ιρανικού πετρελαίου που μετέφερε δεξαμενόπλοιο, πριν από μερικές ημέρες, ενώ την ίδια ώρα οι Ιρανοί απειλούν ότι θα προχωρήσουν στην κατάληψη και άλλων ελληνικών τάνκερ στον Περσικό Κόλπο.

Οι οικογένειες των εννέα Ελλήνων ναυτικών και του Κύπριου καπετάνιου που κρατούνται από τους Ιρανούς κομάντος καρδιοχτυπούν. Στην εκπομπή Tlive μίλησαν οι γονείς του του δεύτερου μηχανικού του πλοίου.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι στο παιδί θα συνέβαινε κάτι παρόμοιο. Είναι εφιαλτικό και οδυνηρό. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα» δήλωσε η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του περιέγραψε τη σύντομη επικοινωνία που είχε με τον γιο του.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This