Σοκ στην Χαλκιδική: Κατάδικος βίασε 22χρονη την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία!

Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα - Τι κατήγγειλαν οι γονείς της κοπέλας

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα και αφορά σε μία νεαρή κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ερημική παραλία από έναν άντρα περίπου 60 ετών που είναι τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Ο δράστης είναι κατάδικος με άδεια από τις φυλακές 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 22χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Κασσάνδρας της Χαλκιδικής, είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της. Σε μια παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar. Ο κατάδικος δράστης είχε άδεια και κυκλοφορούσε στην περιοχή όταν είδε σε παραλία την κοπέλα να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της. Της επιτέθηκε και την βίασε, όπως καταγγέλλει η οικογένεια της.

«Ο βιασμός μου σημειώθηκε την ώρα που έκανα ηλιοθεραπεία» είπε μεταξύ άλλων η 19χρονη στην κατάθεσή της. «Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δηλώνει η μητέρα της 22χρονης. Ο 60χρονος άνδρας αμέσως συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς από νωρίς οι Αρχές ήταν κοντά στην ταυτοποίησή του. Μάλιστα, η η 22χρονη τον αναγνώρισε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας. Ο κατάδικος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Οι γονείς της 22χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 22χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This