Την Τετάρτη η απολογία του γιου της Μαρίας Μπονίκου – Εντολή για ψυχιατρική εξέταση

Must Read

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου, για την άγρια δολοφονία της μητέρας του στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα.

Σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη παρέπεμψε ο εισαγγελέας τον 46χρονο μητροκτόνο που συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022 για τη δολοφονία της μητέρας του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Ο δράστης που ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του φέρεται να είπε στην ομολογία του «δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ». 

Η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε με σκισμένα ρούχα, στοιχείο που υποδηλώνει ότι πάλεψε για τη ζωή της μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο 46χρονος τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο, το οποίο βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα μαχαίρι πεταλούδα και ένα κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια της «εκόψε» το λαιμό!

Η Μαρία Μπονίκου εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο με μία σακούλα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν της την έβαλε πριν ή αφού τη μαχαίρωσε.

Ο 46χρονος ζούσε στο σπίτι όπου δολοφόνησε τη μητέρα του τα τελευταία επτά χρόνια. Ο ίδιος είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, ο μητροκτόνος χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Χόρευε και τραγουδούσε μετά το φονικό

Ο 46χρονος συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα των κατοίκων στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ότι κάποιος έχει βάλει δυνατά μουσική. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος τραγουδούσε! Άλλες αναφορές σημειώνουν ότι χόρευε κιόλας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και λίγες ώρες ομολόγησε την πράξη του.




Διαβάστε επίσης: Έτσι έσφαξε ο γιος της την Μαρία Μπονίκου – Η σοκαριστική ομολογία του 46χρονου δράστη και το προαίσθημα που είχε η ηθοποιός 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This