«Βιάζουν τη γυναίκα μου» φώναζε ο άνδρας που άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου

Η σύζυγός του είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο για να γεννήσει - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Must Read

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στη στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, προκαλώντας τρόμο στους γείτονες αλλά και στα παιδιά του. 

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 37 χρονών, ο οποίος πυροβολούσε με εννιάρι όπλο έξω από την πολυκατοικία επί της οδού Μυστρά όπου μένει. Ο άνδρας αφού έσπασε την πόρτα της εισόδου, εισήλθε μαινόμενος στον χώρο και ανέβηκε στον 4ο όροφο όπου βρίσκονταν τα παιδιά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέχισε να πυροβολεί και μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης κατευθύνθηκε προς την Περιφερειακή Οδό, όπου μάλιστα ενεπλάκη σε τροχαίο έξω από σούπερ μάρκετ. Τελικά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Μετά από έρευνα, στο διαμέρισμά του, εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, ενώ τα παιδιά του μεταφέρθηκαν για λόγους ασφαλείας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο 37χρονος βρισκόταν σε αμόκ και ούρλιαζε ότι βιάζουν τη σύζυγό του. Η μάρτυρας ανέφερε ότι δεν άκουσε πυροβολισμούς μέσα στον χώρο της πολυκατοικίας, ενώ είπε ότι είδε τον δράστη να σπάει την πόρτα με ρόπαλο.

Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν ότι η σύζυγος του 37χρονου είναι εγκυμονούσα και βρίσκεται σε νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε στο GRtimes: «τις τελευταίες δύο μέρες, που έλλειπε η σύζυγος του, είχε μια περίεργη κινητικότητα. Σήμερα όμως, φαινόταν εκτός εαυτού. Χτυπούσε την πόρτα με το ρόπαλο για αρκετή ώρα, μέχρι τελικά που την έσπασε. Πυροβολισμούς μέσα από την πολυκατοικία δεν ακούσαμε, αλλά μας είπαν ότι έριξε τουλάχιστον δύο με τρεις φορές. Στη συνέχεια, βγαίνοντας από την πολυκατοικία πήγε απέναντι και άρχισε να πυροβολεί αρκετές φορές, φωνάζοντας. Έλεγε , φεύγοντας με το αυτοκίνητο του, ”φωνάξτε την αστυνομία, φωνάξτε την αστυνομία”».

Σύμφωνα με το thessnews.gr, έχει προσαχθεί άλλος ένας άντρας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This