Στον εισαγγελέα η σύντροφος του 62χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα

Κατά την κατάθεσή της στην αστυνομία η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις

Must Read

Συνελήφθη τελικά η σύντροφος του 62χρονου άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Από την πρώτη στιγμή η 51χρονη γυναίκα είχε προσαχθεί στην αστυνομία και μάλιστα ήταν η ίδια που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, να πάει στο διαμέρισμα της Καλλιθέας και να παραλάβει τον 62χρονο.

Δείτε ακόμη: Μυστήριο στην Καλλιθέα με άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του – Κρατείται η σύντροφός του

Κατά την κατάθεσή της στην αστυνομία η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας επέστρεψε μαχαιρωμένος από νυχτερινή έξοδο, ενώ αργότερα άλλαξε την κατάθεσή της λέγοντας πως αυτοτραυματίστηκε.

Η 51χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στο ανακριτή με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στην υπόθεση με τον μαχαιρωμένο άνδρα στην Καλλιθέα – Τι βρέθηκε στο ημερολόγιο της 51χρονης συντρόφου του




Το σπίτι στην Καλλιθέα

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας άρχισαν να συγκεντρώνουν πληροφορίες, δεδομένα, στοιχεία, μαρτυρίες, βίντεο από κάμερες της περιοχής και εξέτασαν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από το σπίτι.

Μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της οδού Σωκράτους εντόπισαν την 51χρονη γυναίκα, ενώ από την αστυνομική έρευνα στον χώρο βρέθηκε και ένα μαχαίρι επάνω στο οποίο υπήρχαν ίχνη αίματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας αντιλήφθηκαν αμέσως ότι το μαχαίρι είχε πλυθεί και προσήγαγαν την γυναίκα στο Τμήμα.

Στην συνέχεια, κατά την πρώτη εξέταση της από τους αστυνομικούς είπε ότι δεν γνώριζε πως τραυματίσθηκε ο 62χρονος, ότι μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι και ότι εκείνη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Τα λεγόμενα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς από την εξονυχιστική έρευνα τους στην περιοχή δεν προέκυψε από πουθενά ότι ο 62χρονος μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι.

«Πρέπει να τον πονέσω»

Η 51χρονη επέμενε στην αρχική της κατάθεση μέχρι αργά το βράδυ μέχρι που λίγα λεπτά μετά τις 12 τη νύχτα της Κυριακής άρχισε να «σπάει», ανασκευάζοντας την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο 62χρονος δεν πήγε τραυματισμένος και αιμόφυρτος στο σπίτι, αλλά ότι αυτοτραυματίσθηκε ο ίδιος με το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, η δήλωση της αυτή δεν απαντά στο γιατί το μαχαίρι είχε πλυθεί, ενώ αναφορές οι οποίες ήταν καταχωρημένες στο ημερολόγιο της 51χρονης, προβληματίζουν ιδιαιτέρως καθώς ίσως, δείχνουν ότι η 51χρονη είχε σχεδιάσει να κινηθεί κατά της ζωής του συντρόφου της, «για να τον πονέσει».

Ειδικότερα, σε μια σημείωση της στο ημερολόγιο της η οποία χαρακτηρίζεται «προφητική», η 51χρονη γυναίκα γράφει: «Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιεί, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά».

Ενώ σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο Γιώργος ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είνα αλήθεια».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 62χρονου ημεδαπού στην περιοχή της Καλλιθέας

Εντός της οικίας κατασχέθηκαν ξίφος, 3 μαχαίρια και ψαλίδι.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 12-6-2022 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, 51χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, βρέθηκε τραυματισμένος ημεδαπός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε χώρο εισόδου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Από διαμέρισμα της ιδίας πολυκατοικίας στο οποίο συνοικούσε με το θύμα, προσήχθη 51χρονη ημεδαπή στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, η οποία μετά από προανακριτική έρευνα, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου θύματος.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επίμαχη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξίφος,
  • ψαλίδι,
  • 3 μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της ανωτέρω αξιόποινης πράξης,
  • σημειωματάριο,
  • είδη ρουχισμού και 4 κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This