Λουλούδια στο σημείο που ξεψύχησε η 22χρονη Γεωργία – «Δεν ήταν εμβολιασμένη», λέει η θεία της

Βουβός θρήνος στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από πλήθος κόσμου – «Έκανε, έκανε εξετάσεις, όλα ήταν εντάξει»

Must Read

Στα Παλαιά Ρούπατα Χανίων θα κηδευτεί το πρωί της Παρασκευής η 22χρονη Γεωργία Σολανάκη, η οποία πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια προπόνησης στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο σημείο που έπεσε νεκρή η νεαρή αθλήτρια και φοιτήτρια, στην εσωτερική της ανατολικής στροφής του σταδίου, φίλοι, γνωστοί, καθηγητές και συμφοιτητές άφησαν λίγα λουλούδια και συγκεντρώθηκαν στο χώρο παγωμένοι και βουβοί, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Στο τέλος της λιτής τελετής μάλιστα, το μόνο που ακούστηκε από τους πάνω από 100 παρευρισκόμενους, ήταν το τελευταίο χειροκρότημα. Στη μνήμη της Γεωργίας.

«Αποφράδα ημέρα»

Ο πρόεδρος της κοινότητας της ιδιαίτερης πατρίδας της 22χρονης, Ελευθέριος Λουφαρδάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο χωριό.

Σχολίασε ότι οι γονείς και η αδελφή της Γεωργίας είναι απαρηγόρητοι και δεν μπορούν να δεχθούν ότι ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ, πένθιμο. Τι να πει κανείς; Αποφράδα μέρα… Τους ενημέρωσαν από το νοσοκομείο ότι είναι νεκρή. Έκαναν όλες τις κινήσεις, αλλά ήταν αργά πλέον. Προπονιόταν στο γήπεδο, μόνη της φαίνεται, έπαθε ανακοπή, έμεινε για μεγάλο διάστημα μόνη, είχε καταλήξει πλέον», είπε ο κ.Λουφαρδάκης.




«Δεν ήταν εμβολιασμένη»

Τα αίτια της ανακοπής καρδιάς που υπέστη η 22χρονη είναι άγνωστα, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις και άπαντες περιμένουν πλέον τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ελπίζοντας αυτές να ρίξουν φως στο μυστήριο.

Σύμφωνα με τη θεία της Γεωργίας όλες οι εξετάσεις που είχε κάνει ήταν καθαρές, ενώ θέλοντας να δώσει τέλος σε κάποια σενάρια που ακούστηκαν, ξεκαθάρισε πως δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά. Έκανε, έκανε εξετάσεις, όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει», σχολίασε μιλώντας στο Mega.

Ενώ ένας γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας, πρόσθεσε: «Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε (σ.σ. καρκίνος). Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This