ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕξελίξεις! Στην Εισαγγελία η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα - Αντίστροφη μέτρηση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Εξελίξεις! Στην Εισαγγελία η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα – Αντίστροφη μέτρηση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι εισαγγελείς θα εξετάσουν τα στοιχεία θα κρίνουν ποιοι πρέπει να καταθέσουν για την υπόθεση θανάτου των δυο κοριτσιών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της Πάτρας που εξελίχθηκε σε θρίλερ για ολόκληρους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία για τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου βρίσκεται τα χέρια των εισαγγελέων Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου.

Οι εισαγγελείς οι οποίοι είχαν δώσει παραγγελία στην Ασφάλεια να ερευνηθεί εξονυχιστικά η υπόθεση θανάτων της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, έχουν πλέον στα χέρια τους την δικογραφία και την μελετούν προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις.  

Στο υλικό που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων τα πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλογρηά, αλλά και οι καταθέσεις του ιατρικού/νοσηλευτικού προσωπικού, όπως και οι καταθέσεις των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Βάση της προβλεπόμενης διαδικασίας, εκτιμάται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι εισαγγελείς θα δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Όλα δείχνουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για την μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τους «βίαιους θανάτους» – όπως αναφέρει το πόρισμα- των άλλων δύο κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι στιγμής, η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα και ότι δεν πείραξε ποτέ τα παιδιά της, ενώ ταυτόχρονα αμφισβητεί τα νέα πορίσματα για τους θανάτους των παιδιών.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης