Γυναικοκτονία στο Κουκάκι! Άνδρας μαχαίρωσε την σύζυγό του πάνω στον καβγά

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος ενδέχεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Must Read

Μια ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία, καθώς μια 46χρονη έπεσε σήμερα νεκρή από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της στο Κουκάκι, ο οποίος φέρεται να τη μαχαίρωσε πάνω στον καβγά.

Τη νεκρή γυναίκα εντόπισε μέσα σε λουτρό αίματος ο 24χρονος γιος τους, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης φέρεται να εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τη νύχτα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ματρόζου, με τον 55χρονο και την 46χρονη να καβγαδίζουν άγρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό εκείνης από τα χέρια του συζύγου της.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς και ιατροδικαστής με σκοπό να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε με μαχαιριές στο θώρακα και τυλιγμένη -πιθανότατα- με κουρτίνες του διαμερίσματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος, αφότου τράπηκε σε φυγή, φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ειδικότερα, οι Αρχές ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών – Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, με τον άνδρα που τραυματίστηκε να φέρεται να είναι ο 55χρονος που αναζητείτο για τη δολοφονία της συζύγου του. Οι αρχές τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This