Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου που κατέβασε 11χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Must Read

Στη σύλληψη ενός οδηγού λεωφορείου, ο οποίος κατέβασε από το όχημά του έναν 11χρονο επιβάτη επειδή αυτός δεν φορούσε μάσκα κατά του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού.

Σύμφωνα με το thestival.gr το παιδί επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 84 στον Δρυμό, για να πάει στο Μελισσοχώρι (το δρομολόγιο εξυπηρετούν λεωφορεία της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. για τον ΟΣΕΘ) και λίγα χιλιόμετρα μετά, ο οδηγός σταμάτησε και του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

Ο 11χρονος του είπε πως δεν είχε μαζί του, με τον οδηγό να του ζητά να κατέβει από το λεωφορείο, όπως και έγινε χωρίς να φέρει το παιδί καμία αντίρρηση. Ωστόσο, δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει στην οικογένειά του καθώς δεν είχε μονάδες στο κινητό του και έκατσε να περιμένει πότε θα τον αναζητήσει κάποιος.

Λίγη ώρα αργότερα, συγγενής του 11χρονου, ο οποίος τον περίμενε στο κατάστημά του στο Μελισσοχώρι, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του και της είπε ότι δεν είχε φτάσει. Ακολούθως η μητέρα πήρε το παιδί της τηλέφωνο και έμαθε τι είχε συμβεί.

Την ώρα που ο συγγενής του πήγαινε να τον παραλάβει, ο 11χρονος ξεκίνησε να γυρίσει σπίτι του με τα πόδια χωρίς να έχει ενημερώσει κάποιον και υπό συνθήκες αφόρητης ζέστης. Πέρασαν 45 λεπτά χωρίς κανείς να ξέρει που βρίσκεται, μέχρι που τον εντόπισε η μητέρα του περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που τον είχε κατεβάσει ο οδηγός του λεωφορείου.

Ο πατέρας, ο οποίος λίγο αργότερα ενημερώθηκε για το το συνέβη, πήγε στο τμήμα Ωραικάστρου και υπέβαλε μήνυση κατά του οδηγού, ο οποίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου και κρατείται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This