Τι αναφέρει η ιατρική έκθεση για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης στον Βόλο

Σύμφωνα με την ιατρική έκθεση, το κορίτσι δεν είχε εκδορές

Must Read

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 14χρονης Ελένης Γαλάνη από το Αλιβέρι Νέας Ιωνίας Βόλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από 6 μήνες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου βρισκόταν διασωληνωμένη, σε κωματώδη κατάσταση. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, στην ιατρική έκθεση δεν αναφέρονται χτυπήματα, ούτε πειστήρια κακοποίησης στο σώμα και το πρόσωπο. Σύμφωνα με την έκθεση, η 14χρονη ήταν μελανιασμένη από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Επίσης, δεν υπάρχει καμία αναφορά δεν υπάρχει για εκδορές ή εκχυμώσεις.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στο νοσοκομείο του Βόλου στις 03.45 της 4ης Ιανουαρίου του 2022, από τους συγγενείς της. Το 14χρονο κορίτσι δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Οι συγγενείς της ανέφεραν ότι πιθανόν υπέστη ηλεκτροπληξία, την ώρα που έκανε μπάνιο. Όπως είπαν, άκουσαν δυνατό θόρυβο από το μπάνιο και όταν μπήκαν μέσα την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της. Μάλιστα, οι ίδιοι ανέφεραν στους γιατρούς ότι τη στιγμή που προσπάθησαν να την σηκώσουν, τους χτύπησε το ρεύμα.

Σύμφωνα με την ιατρική έκθεση, η 14χρονη διασωληνώθηκε αμέσως και για τρεις ολόκληρες ώρες οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση που αφορά τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος και τον εντοπισμό τυχόν ποινικών ευθυνών για τον σοβαρό τραυματισμό της που την οδήγησε στο θάνατο.

Δείτε επίσης: Ξεσπούν οι παππούδες της 14χρονης Ελένης: «Λένε ψέματα! Δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This