«Μετά την απάτη pass της ΔΕΗ, εμπαιγμός pass στον τουρισμό»

Μείωσαν από 480 ευρώ πέρυσι, σε 150 ευρώ φέτος την παροχή για μία τετραμελή οικογένεια

Must Read

Η πολυδιαφημισμένη παροχή της Κυβέρνησης «Τουρισμός για όλους» αποδεικνύεται μεγαλοπρεπέστατη φούσκα, καθώς οι μεγαλοστομίες ότι είναι αυξημένη η ενίσχυση σε σχέση με το προηγούμενο πρόγραμμα, είναι απλώς φανφάρες, ντυμένες με… δημιουργική λογιστική και αλχημείες.

Με δήλωσή της, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου​, στηλιτεύει ακριβώς αυτό το γεγονός.

Αναλυτικά:

Οι αριθμητικές αλχημείες της κυβέρνησης για να αποκρύψει τη μείωση της επιδότησης στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Η… δημιουργική λογιστική των «άριστων» στην εξαπάτηση των πολιτών μιλά για αύξηση σε 150 ευρώ ανά δικαιούχο αντί 120 πέρυσι..

Προσπαθώντας να κρύψουν το γεγονός πως το ποσό των 150 ευρώ είναι ανά δικαιούχο και δεν προσαυξάνεται σε περίπτωση ύπαρξης εξαρτωμένων μελών προς αυτόν, όπως στο περυσινό πρόγραμμα!

Δηλαδή στην πραγματικότητα μείωσαν από 480 ευρώ πέρυσι σε 150 ευρώ φέτος την παροχή για μία τετραμελή οικογένεια και αντί οι υπουργοί να κρυφτούν από ντροπή, προπαγανδίζουν με θράσος την περικοπή μιας πολυετούς, κοινωνικής παροχής, με δήθεν διεύρυνση της βάσης των δικαιούχων, που στην ουσία πλέον δεν δικαιούνται ούτε καν ψίχουλο.

Πόσα ψέματα και πόση κοροϊδία χωράει ακόμα σε αυτήν την κυβέρνηση; Ο τουρισμός, η εθνική μας βιομηχανία, δεν χωράει εξαπάτηση και παραπλάνηση. Απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και στιβαρές πολιτικές.

Όσο για τους πολίτες, 1.6 εκατομμύρια Έλληνες αδυνατούν να κάνουν φέτος διακοπές. Το γιατί, είναι προφανές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This