Για μια selfie διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου ο 21χρονος στα Σπάτα;

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος – Παρόντες και οι γονείς του άτυχου Βρετανού

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 21χρονος Βρετανός τουρίστας διαμελίστηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου που τον μετέφερε από τη Μύκονο σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε μισθωθεί από τέσσερις τουρίστες από τη Βρετανία που έκαναν διακοπές στο «νησί των ανέμων» και τους έφερε στην Αθήνα για να επιστρέψουν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην πατρίδα τους.

Κατά τη διάρκεια της αποβίβασής τους, ο άτυχος 21χρονος για άγνωστους ακόμη λόγους, πλησίασε την ουρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι από τον πίσω έλικα, που ακόμη βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ απλώς να διαπιστώνουν το θάνατό του.

Όπως μετέδωσε το Open, ο 21χρονος προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία (σέλφι) πολύ κοντά στον έλικα του ελικοπτέρου και αυτός τον διαμέλισε.

Ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές για το τραγικό συμβάν, είναι ο 21χρονος να βγήκε από λάθος έξοδο γιατί δεν άκουσε τις οδηγίες του πιλότου λόγω του θορύβου.

Στο ελικοδρόμιο που συνέβη το δυστύχημα, βρίσκονται και οι γονείς του άτυχου νέου, οι οποίοι μετέβαιναν σε δεύτερο ελικόπτερο και κατά την προσγείωσή τους (σ.σ. στο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτα μετά από επικοινωνία των χειριστών των ελικοπτέρων και μετά τους πήγαν στο σημείο) ήρθαν αντιμέτωποι με την τραγική στιγμή…

Οι διακοπές τους μετατράπηκαν σε εφιάλτη.




*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This