Αιφνίδιος θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Η νεκροψία θα «απαντήσει» στα ερωτήματα

Η ιατροδικαστική θα δείξει αν ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Must Read

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω από τον περίεργο τρόπο με τον οποίο κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή, ένας 23χρονος φοιτητής στο νησί της Σίφνου, όπου και πραγματοποιούσε διακοπές με τους φίλους του.

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, καθώς συγγενείς και φίλοι του άτυχου νέου περιμένουν τις απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα που τούς ταλανίζουν. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν ο φοιτητής ήταν θετικός στον κορωνοϊό και τελικά ποια ήταν τα αίτια της ασύλληπτης τραγωδίας. Σήμερα ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πειραιά και ιατροδικαστής κ. Ηλίας Μπουγιούκας θα κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια.

Ο 23χρονος Θανάσης Ζέρβας έπεσε νεκρός σε παραλία της Σίφνου μπροστά στους κολλητούς του. Το απόγευμα της Τρίτης πήγε να βρει του φίλους του που είχαν κατέβει στην παραλία. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 23χρονο Θανάση στο κέντρο υγείας του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Το μυστήριο, ωστόσο, γύρω από τον αιφνίδιο θάνατό του περιπλέκεται, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες όπως και από τον γιατρό της οικογένειας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αναπάντητα ερωτήματα

Ο νεαρός φοιτητής της αρχιτεκτονικής είχε κάνει self test για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 23χρονος φοιτητής από το πρωί της Τρίτης δεν αισθανόταν καλά. Το μεσημέρι έκανε self test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, ο νεαρός φαίνεται ότι συνέχισε κανονικά τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο καρδιολόγος της οικογένειας Παναγιώτης Ιακωβίδης δήλωσε πως «ο νεαρός δεν είχε κάποιο βαρύ ή γνωστό σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είναι σοκαριστική η απώλεια, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ή σχεδόν πάντα καρδιολογική η αιτία και αν ήταν και θετικός στον κορωνοϊό προφανώς θα πρέπει να εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο. Πρέπει να γίνει και με την προβλεπόμενη διαδικασία διότι υπάρχουν και τα θέματα κορονοϊού. Είναι μια πολύ δύσκολη διερεύνηση και υπεύθυνη».

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία.

Διαβάστε ακόμα:

Σίφνος: Η Covid-19 πίσω από τον ξαφνικό θάνατο του φοιτητή;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This