Τραγικός θάνατος στα Σπάτα: «Βλακείες όσα λένε για το κινητό του. Πώς επιβεβαιώνεται αυτό; Το είπε ο νεκρός;»

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις φίλοι του αδικοχαμένου Τζακ

Must Read

Οι ημέρες περνούν και ακόμη παραμένει ανεξιχνίαστο το τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όπου ο Τζακ Φέντον βρήκε φρικιαστικό θάνατο από τον έλικα της ουράς του ελικοπτέρου, που λίγα λεπτά νωρίτερα τον είχε μεταφέρει σώο κι αβλαβή από τη Μύκονο στην Αθήνα.

Το θέμα είναι πως οι τρεις φίλοι του αδικοχαμένου 22χρονου Βρετανού, οι οποίοι ήταν μαζί του στο μοιραίο ελικόπτερο και θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να δώσουν κάποιες διευκρινήσεις για το τραγικό δυστύχημα, παραμένουν άφαντοι. Οι ελληνικές αρχές τούς αναζητούν επίμονα για να καταθέσουν όσα έζησαν στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα, αλλά μάταια.

«Επικοινώνησα δύο φορές, την Τρίτη και την Τετάρτη. Βγαίνει αυτόματος τηλεφωνητής. Είναι αγγλικά τα νούμερα και μου ζητάει να αφήσω το μήνυμά μου και το αφήνω. Λέω ποιoς είμαι και μάλιστα εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και τους ζητώ να επικοινωνήσουν μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, Ιωάννης Κονδύλης.

«Αυτά τα λένε στην Αγγλία»

Ο ίδιος χαρακτηρίζει «βλακείες» τις θεωρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, πως ο άτυχος 22χρονος πήγε να βγάλει selfie ή ξέχασε το κινητό του και πήγε να το πάρει. «Αυτά είναι βλακείες. Διότι ποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει, τι πήγε να κάνει. Δεν ξέρω τι πήγε να κάνει στο ελικόπτερο», δηλώνει. «Πώς επιβεβαιώνεται αυτό; Το είπε ο νεκρός αυτό; Το είπαν οι φίλοι του; Δεν έχω τέτοια μαρτυρία. Αυτά τα λένε στην Αγγλία», συμπλήρωσε, εννοώντας τα διάφορα ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Πάντως, καταλυτικό ρόλο στη διακρίβωση των συνθηκών της τραγωδίας, ενδέχεται να παίξει μία κάμερα που βρίσκεται έξω από την αίθουσα του ελικοδρομίου όπου συνέβη η τραγωδία. «Υπάρχει κάμερα, αλλά δεν ξέρω αν είναι κάμερα ασφαλείας, με την έννοια της καταγραφής», αναφέρει ο κ. Κονδύλης. «Όταν θα έχουμε επιβεβαιωμένα στοιχεία, θα έχουμε και την ικανότητα να βγάλουμε πόρισμα. Με πραγματικά γεγονότα και όχι με απλές καταθέσεις δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα», προσθέτει ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This