Κλήθηκε και άλλη κοπέλα για κατάθεση – Απολογείται ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο

Φαίνεται πως καταθέτει και άλλη κοπέλα

Must Read

Ακόμη μία κοπέλα κλήθηκε για κατάθεση, μετά την καταγγελία βιασμού της 14χρονης στη Λέσβο από τον 53χρονο προπονητή βόλεϊ και πρώην αστυνομικό.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα στην Λέσβο. Σημειώνεται ότι ο 53χρονος πέρασε στις 11:30 το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων Λέσβου για να απολογηθεί, καθώς είχε ζητήσει χθες μια μέρα προθεσμία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δικηγόρος που τον είχε αναλάβει από το νησί παραιτήθηκε, ενώ κανείς άλλος δεν δέχτηκε να τον υπερασπιστεί και τον ανέλαβε ένας από την Αθήνα. Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος που τον αποδοκίμαζε.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου ελέγχεται  το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε.

Οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού, που είναι και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Διαβάστε ακόμη: «Είχε σχέση με την 14χρονη και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» λέει ο δικηγόρος του 53χρονου από τη Λέσβο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This