«Σπάει» τη σιωπή της η 27χρονη που μαχαιρώθηκε: «Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά»

Προφυλακιστέα η γυναίκα που την μαχαίρωσε

Must Read

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, και αφορά στην επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μία 27χρονη από μία 25χρονη μετά από άγριο καβγά.

Μετά την απολογία της, η κατηγορούμενη οδηγείται ήδη στις φυλακές καθώς προφυλακιστέα. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ωστόσο, το θύμα μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, δηλώνει έτοιμο να την συγχωρήσει για την πράξη της η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή, καθώς όπως αναφέρει η «25χρονη έχει παιδιά που την χρειάζονται».

Η 27χρονη είπε πως δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και την χρειάζονται τα παιδιά της. Επανέλαβε ότι δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της. Η ίδια μετά την επίθεση μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

Ο δικηγόρος της 25χρονης δήλωνε πως, η πελάτισσά του έχει μετανιώσει. «Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η εντολέας μου, η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «έχει μετανιώσει, ήταν μία στιγμιαία πράξη και όταν πέρασαν οι ώρες και καταλάγιασαν τα ένστικτα και ο θυμός και είδε ότι δεν έπρεπε να δράση έτσι, γιατί το πρώτο που έπρεπε να σκεφτεί ήταν τα παιδιά της».

Στη φυλακή οδηγείται η 25χρονη

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 25χρονη, μετά την απολογία της, για την επίθεση με μαχαίρι σε 27χρονη. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει την παθούσα αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία όταν η 25χρονη επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά. Η κατηγορούμενη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η 25χρονη, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Διαβάστε ακόμα:

Η ερωτική αντιζηλία όπλισε το χέρι μητέρας δύο παιδιών – Μαχαίρωσε μια 27χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Αυτή είναι η 27χρονη που δέχτηκε μαχαιριές – «Ο γαμπρός μου τις κορόιδευε και τις δύο» λέει η μάνα της 25χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This