Σχετικά αίθριος σήμερα ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας – Που αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Must Read

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με κύριο χαρακτηριστικό την άνοδο της θερμοκρασίας, ωστόσο στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανώς της Κρήτης. Οι καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Δ. Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 29-30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35-36, στην Ήπειρο από 14 έως 30-32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 33-34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32-33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30-32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-4 μποφόρ και στα νότια τμήματα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32-33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32-33 βαθμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This