Εφιαλτικές στιγμές για γνωστή επιχειρηματία του Κολωνακίου – Την ξυλοκόπησε στις διακοπές ο σύντροφός της!

Αναστάτωση στα Κουφονήσια – Την έπιασε από τη λαιμό και τη γρονθοκοπούσε!

Must Read

Μια 39χρονη επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Κολωνάκι πήγε με τον 38χρονο σύντροφό της διακοπές στα Κουφονήσια για στιγμές χαλάρωσης, αλλά τελικά κατέληξε να είναι θύμα άγριου ξυλοδαρμού από εκείνον!

Όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε πολυτελές ξενοδοχείο στη χώρα του νησιού, όταν το ζευγάρι το οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες τσακώθηκε άγρια, καθώς σύμφωνα με το Mega, ο 38χρονος ζηλεύει παράφορα τη σύντροφό του.

Στον διάρκειας περίπου τριών ωρών τσακωμό, ο άνδρας έβριζε χυδαία την επιχειρηματία, ενώ δεν δίστασε να την αρπάξει από το λαιμό και να της ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα!

Η 39χρονη κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει από τη μανία του συντρόφου της  και έτρεξε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει. Λίγες ώρες αργότερα, ο 38χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα και συνελήφθη.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βίαιη συμπεριφορά του προς την επιχειρηματία, δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This