Εφιάλτης: Αγέλη σκύλων όρμηξε να κατασπαράξει 34χρονη στην Καλαμάτα!

Σοκαριστικές εικόνες… «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν, ότι θα χάσω τη ζωή μου»

Must Read

Μια γυναίκα 34 ετών δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στην Καλαμάτα την ώρα που έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου όπου εργάζεται και γλίτωσε από θαύμα, αφού τα ζώα έπεσαν πάνω της να την κατασπαράξουν!

Η Αγάπη Κωστέα, μητέρα δύο παιδιών 8 και 5 ετών, περιέγραψε στο Star τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της όρμησαν και τη δάγκωσαν σε όλο της το σώμα!

Κουλουριάστηκε στο έδαφος κι έτσι γλίτωσε (με πληγές και ράμματα παντού), με δύο συναδέλφους της να καταφέρνουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται.

Να γίνει κάτι ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό είναι η έκκληση της 34χρονης.

«Λένε ότι αυτά τα σκυλιά είναι αδέσποτα, δεν είναι δικά τους. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ότι σε κάθε εργασία, καλό είναι να νιώθουμε ασφαλείς, όπου κι αν δουλεύουμε. Δεν πίστευα ότι θα μου κάνουν κάτι τέτοιο και θα με αρπάξουν και νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν ότι θα χάσω τη ζωή μου. Έχω δύο παιδιά 8 και 5 χρόνων, ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι», είπε κλαίγοντας η Αγάπη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This