Βίντεο από κινητό έστειλε φυλακή 63χρονο που έδειρε την σύζυγό του

Το δικαστήριο έκρινε νόμιμο το βίντεο

Must Read

Σε 16μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 63χρονος στα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται πως το περασμένο Σάββατο «σήκωσε χέρι» στη σύζυγό του, μέσα σε μια ταβέρνα στη Σούδα.

Σύμφωνα με το creta24.gr, στο δικαστήριο βρέθηκε και το θύμα του ξυλοδαρμού, υποστηρίζοντας πως ο σύζυγός της προσπάθησε να επέμβει σε μια αντιπαράθεση που είχε εκείνη με τη μαγείρισσα της ταβέρνας, αρνούμενη πως εκείνος άσκησε βία σε βάρος της. Το ίδιο κατέθεσε και αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος υποστήριξε πως η σύζυγος πήγε να επιπλήξει την μαγείρισσα και ο σύζυγός της προσπάθησε να την αποτρέψει.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι, ως φαίνεται, διαφορετική, καθώς την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες, αναστατωμένοι από τις φωνές της γυναίκας – θύματος του ξυλοδαρμού. Μάλιστα, τον ξυλοδαρμό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τουρίστας – αυτόπτης μάρτυρας, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το βίντεο, κρίνοντας πως, από τη στιγμή που τραβήχτηκε σε δημόσιο χώρο, είναι νόμιμο.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων επέβαλε, τελικά, ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή στον 63χρονο που καταγράφηκε να βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του, κρίνοντάς τον ένοχο με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This