Σαντορίνη: 30χρονη απειλείται από τον πρώην σύντροφό της – «Θα σου κόψω το λαρύγγι»

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δέχθηκε μια 30χρονη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της όταν του ζήτησε να χωρίσουν, στην Σαντορίνη.

Η γυναίκα έφυγε για το νησί με σκοπό να εργαστεί εκεί το καλοκαίρι, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της την ενοχλούσε συνεχώς και την απειλούσε σε συνομιλίες που είχαν. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε ακούγεται ο πρώην σύντροφος της 30χρονης να την απειλεί με φράσεις όπως «θα σε σφάξω» και «θα σου κόψω το λαρύγγι».

Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της με εκείνον να απαντά με μήνυση, κινήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

«Δεν θα περιμένουμε μία πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα, μιλάμε για συνεχή καταπίεση για να την πείσει να είναι μαζί», σχολίασε ο δικηγόρος της 30χρονης, Βασίλης Βρούτσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This