Απολογείται ο πα-τέρας που κακοποίησε 4 μηνών βρέφος γιατί έκλαιγε!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί - Έφερε μώλωπες στο σώμα του και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Must Read

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο πατέρας του 4μηνου βρέφους από τη Μεσσηνία, ο οποίος φέρεται να ταρακούνησε το παιδί γιατί έκλαιγε! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί στην πρώτη διάγνωση που έκαναν διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε υποστεί το λεγόμενο τραύμα έντονης πίεσης, που συμβαίνει όταν κάποιος πάρει στα χέρια του ένα βρέφος και αρχίσει να το ταρακουνά με ένταση και πίεση.

Αρχικά ο πατέρας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως προκλήθηκαν τα τραύματα στο βρέφος και ότι ήταν πολύ πιθανό να είχε πέσει από τον καναπέ όπου το είχε αφήσει για λίγο. Οι αστυνομικοί όμως της Ασφάλειας Καλαμάτας πήγαν στο σπίτι και έκαναν αυτοψία και δεν εντόπισαν να είναι συμβατά τα χτυπήματα με πτώση από τον καναπέ. Ο πατέρας που ήταν μόνος του στο σπίτι με το μωρό, φέρεται να παραδέχθηκε μετά ότι το βρέφος άρχισε να κλαίει έντονα και εκείνος προσπάθησε να το κάνει να σταματήσει να κλαίει. Όταν γύρισε στο σπίτι και η μητέρα του βρέφους και οι δύο μαζί έφυγαν από την Καλαμάτα και μετέφεραν το παιδί στο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρή κατάσταση του βρέφους. Από χθες ο πατέρας του βρέφους, 20 ετών υπήκοος Αλβανίας, κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, σε μια υπόθεση που προκαλέσει τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Συνελήφθη και η μητέρα 

Έχει συλληφθεί και η σύζυγός του όχι όμως για την κακοποίηση του παιδιού, καθώς στο περιστατικό ο άνδρας ήταν μόνος στο σπίτι με το βρέφος, αλλά γιατί στο σπίτι τους βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και ένα όπλο.

Διαβάστε ακόμα:

Διασωληνωμένο βρέφος στο «Αγία Σοφία»: Ο πατέρας του το ταρακούνησε βίαια, επειδή έκλαιγε γοερά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This