Ραγδαίες εξελίξεις με το «καραβάνι του φωτός» 100.000 μεταναστών που κατευθύνονται στον Έβρο

Αιφνιδιαστική ανακοίνωση από τους διοργανωτές

Must Read

Η μεγαλύτερη υβριδική επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, όπως αυτή είχε προετοιμαστεί και είχε λάβει το όνομα «Καραβάνι του Φωτός», φαίνεται ότι αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Στην ανακοίνωση γίνεται μάλιστα λόγος για προδότες, πληροφοριοδότες και δουλεμπόρους!

Το «Caravan of Light», το περιβόητο «καραβάνι του φωτός» που απαρτίζεται από 100.000 μετανάστες, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί με τουρκική καθοδήγηση στην Ανδριανούπολη, με σκοπό να εισβάλουν μέσω Έβρου, στην Ελλάδα, ουσιαστικά αποτελεί την οργάνωση μίας νέας υβριδικής επίθεσης κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, η οποία μάλιστα οργανώθηκε με τη συμμετοχή του τουρκικού στρατού καθώς ταυτόχρονα εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα σπεύδουν στην Ανδριανούπολη.

Δείτε εδώ σχετικά βίντεο από την θηριώδη συγκέντρωση μεταναστών γνωστή ως το «καραβάνι του φωτός».

 

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα, σε μετάφραση:

 

“Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσοι θεώρησαν ότι αυτή η συνοδεία ήταν ο λόγος για την απώλειά του. Πρόθεσή μας είναι να μεταναστεύσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αλλά οι μοίρες ήθελαν να επικρατήσουν οι προδότες και αυτοί που επηρεάζουν τη γνώμη της συνοδείας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τη συνοδεία να πετύχει μέρα και νύχτα και συντονιζόμαστε για να βγούμε με ασφάλεια».

«Η συνοδεία αντιμετωπίζει τώρα τις ίδιες προκλήσεις: οι διεφθαρμένοι πληροφοριοδότες, οι λαθρέμποροι, εργάζονται όλοι για να μας κάνουν να αποτύχουμε, και ο λόγος δεν είναι μόνο εδώ… είμαστε μια γενιά που ανατράφηκε στο θρόνο της ελευθερίας και θα συνεχίσουμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας».

Μετάφραση από Clinker CM – Telegram

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This