«Αγγίζουν» τους φονιάδες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σε δύο υπόπτους εστιάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία του επιχειρηματία στην Ηλεία

Must Read

Ζήτημα ωρών εκτιμάται πως είναι η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Εφύρα της Ηλείας, που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- από την προηγούμενη Παρασκευή! Οι αστυνομικοί βρίσκονται μία ανάσα από τους δολοφόνους του 68χρονου, που κατέληξε έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 40 χτυπήματα στον αυχένα και στο κεφάλι, με την προσοχή τους να στρέφεται σε τουλάχιστον δύο υπόπτους οι οποίοι φέρεται ότι έπεσαν σε αντιφάσεις.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας Ηλιδας δεκάδες άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Ωστόσο, αναζητώντας ατράνταχτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, οι αστυνομικοί κάλεσαν πάνω από μία φορά ορισμένους συγγενείς και φίλους του 68χρονου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αδελφός και ο ανιψιός του θύματος κλήθηκαν να καταθέσουν πέντε φορές μέχρι στιγμής!

Οι αστυνομικοί αναζητούν τρόπους για να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης, αλλά συναντούν δυσκολίες, καθώς ακόμη δεν έχει βρεθεί το φονικό όπλο με το οποίο ο δράστης συνέθλιψε το κρανίο του άτυχου 68χρονου, ενώ δεν βρήκαν και αρκετά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος, με δεδομένο ότι ο αδελφός του θύματος καθάρισε τα πάντα μην αντέχοντας να βλέπει τα αίματα.




Από την έρευνα που διενεργήθηκε τόσο στο οικόπεδο όπου βρίσκονται το ελαιοτριβείο και το οίκημα στο οποίο διέμενε ο αδικοχαμένος συνταξιούχος όσο και στον περιβάλλοντα χώρο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κάμερες που να έχουν καταγράψει κάποια ύποπτη κίνηση το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας.

«Οποια υποψία κι αν έχουμε, δεν επιτρέπεται να τη δημοσιοποιήσουμε, διότι δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας αποδεικτικά στοιχεία για τον δράστη της δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου» εξήγησε ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολείται με την έρευνα για το έγκλημα και συνέχισε: «Αν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων».

Δείτε επίσης: Ποιος έλιωσε το κεφάλι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου; Το μοιραίο λάθος ενός μάρτυρα που οδηγεί στην εξιχνίαση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This