Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης: Επιστρατεύεται υποβρύχιο drone για να εντοπιστεί η 48χρονη

Στο σημείο επιχειρούσαν επί δύο ημέρες οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού χωρίς αποτέλεσμα

Must Read

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης που χάθηκε από την περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα, ενώ στην περιοχή βρέθηκε το αυτοκίνητο της 48χρονης μητέρας, μαζί με τα παπούτσια της και ένα σημείωμα, που άφηνε οδηγίες στην μητέρα και στον σύζυγό της να προσέχουν το παιδί της. Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι μόλις δύο μέρες πριν, η ίδια είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα είχε νοσηλευτεί ένα 24ωρο στο νοσοκομείο. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει έρευνες και ένα υποβρύχιο drone της εθελοντικής ομάδας της ΟΦΚΑΘ από την Θεσσαλονίκη. Στο σημείο επιχειρούσαν επί δύο ημέρες οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού χωρίς αποτέλεσμα. Το drone έχει δραστικό βεληνεκές στα 150 μέτρα, με τα 100 μέτρα να είναι μία μέση απόσταση που θα μπορούσε να είναι εύχρηστο και να παίρνει εντολές για να κινείται χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, είναι ευλύγιστο και έχει 4 κινητήρες – έλικες, κάμερα και φωτισμό led, και θα μπορούσε να σαρώσει τον βυθό χωρίς προβλήματα. Το drone θα κατέβει ακριβώς στο στίγμα που έχει δώσει ο Ερυθρός Σταυρός.

Η εξαφάνιση και το σημείωμα

«Να προσέχεις το παιδί» έγραφε μεταξύ άλλων το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης. Η γυναίκα είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θέμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ σύμφωνα με φίλη της – η οποία δήλωσε και την εξαφάνισή της- είχε εκφράσει την πρόθεσή της να θέσει τέλος στη ζωή της. Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμα:

Ντοκουμέντο: Η 48χρονη οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This