Ο γιος της 48χρονης Ευρυδίκης την είχε σώσει από απόπειρα αυτοκτονίας

Λίγες ημέρες προτού εξαφανιστεί

Must Read

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και 8 ημέρες, με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να έχουν αποβεί άκαρπες.

Η γυναίκα που είχε αφήσει πίσω της ένα περίεργο σημείωμα και άφηνε να εννοηθεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της, η γυναίκα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της πολλές φορές και σε βάρος του υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία δεν είχε τηρήσει.

Σήμερα, ο γιος της 48χρονης, μίλησε στην εκπομπή «πρωινό» και παραδέχτηκε ότι η μητέρα του είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, λίγες ημέρες προτού εξαφανιστεί. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η μητέρα του είχε προσπαθήσει να πέσει από μία γέφυρα και εκείνος την είχε εμποδίσει.

Παρά τις λεπτομερείς έρευνες που έγιναν στη λίμνη Κρεμαστών με μηχάνημα σόναρ, τίποτα ύποπτο δεν έχει εντοπιστεί και πλέον οι αρχές ανοίγουν τη βεντάλια των ερευνών. Ετσι, στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και υπάρχει πιθανότητα στην έρευνα να εμπλακεί και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.




Δείτε επίσης: Σκοτεινή λίμνη για την 48χρονη Ευρυδίκη – Νέα τροπή στο θρίλερ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This