Απόπειρα αποπροσανατολισμού και συγκάλυψης καταγγέλλουν οι συνήγοροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη

Καταγγέλλουν για ψευδείς διαρροές τον υπουργό Δικαιοσύνης

Must Read

Για επανειλημμένες και οργανωμένες απόπειρες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και συγκάλυψης του εγκλήματος και για κραυγαλέους εισαγγελικούς και δικαστικούς χειρισμούς κάνουν λόγο οι συνήγοροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη για την υπόθεση της δολοφονίας του τον Ιανουάριο του 2021 στην Ερέτρια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Έχουν διαπιστωθεί επανειλημμένες και οργανωμένες απόπειρες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και συγκάλυψης του εγκλήματος, παρουσίασης της δολοφονίας ως δήθεν ατυχήματος, αλλά και κραυγαλέοι εισαγγελικοί και δικαστικοί χειρισμοί, όπως η αρχική αρχειοθέτηση της υπόθεσης από Εισαγγελέα που ήδη ελέγχεται πειθαρχικώς και ποινικώς και η, με ταχύτητα φωτός, αποφυλάκιση των κατηγορουμένων-φυσικών αυτουργών, ένα μόλις μήνα μετά την προφυλάκισή τους».

Στην ίδια ανακοίνωση δημοσιοποιούν τον προβληματισμό τους για «πρόσφατες ψευδείς διαρροές, εκ μέρους του Υπουργού Δικαιοσύνης, με τις οποίες επιχειρείται να “αναπλαισιωθεί” η προσωπική παρέμβασή του στην υπόθεση, αλλά και οι καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού μάρτυρα».

Και μάλιστα όλα αυτά, όπως σημειώνουν «στο χρονικό σημείο κατά το οποίο έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση και αναμένεται η επί της ουσίας πρόταση Εισαγγελέα προς το Συμβούλιο».

Αυτοί είναι και οι λόγοι που οι συνήγοροι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 13:00. Εκεί θα μιλήσουν για την υπόθεση οι συνήγοροι της οικογένειας, Μανώλης Φωτάκης, Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This