Ξεσηκώθηκε ολόκληρη η Καστοριά για την σαρωτική ακρίβεια στα καύσιμα και την ενέργεια

«Βράζουν» οι πολίτες της Καστοριάς

Must Read

«Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;» βροντοφώναξαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες στο κέντρο της πόλης. Με κύριο αίτημα τη μείωση του κόστους της ενέργειας και των καυσίμων, πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι, μεγάλο συλλαλητήριο έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας, στην Καστοριά.

Κατά τη διάρκεια του πολυπληθούς συλλαλητηρίου, ορισμένα καταστήματα ήταν κλειστά, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς δεν λειτουργούσαν για ένα τρίωρο και οι εργαζόμενοι μαζί με τους αντιδημάρχους προσήλθαν με πορεία στον χώρο της συγκέντρωσης.

Την αγωνία του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου της περιοχής για τον χειμώνα που έρχεται μετέφερε, στον χαιρετισμό του, ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης, ενώ για την ενεργειακή φτώχεια και το τεράστιο καλλιεργητικό κόστος ως αποτέλεσμα της κατακόρυφης αύξησης των καυσίμων, μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς Θωμάς Μόσχος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, την πανκαστοριανή συγκέντρωση διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο της πόλης, ενώ συμμετοχή και συμπαράσταση δήλωσαν όλοι οι φορείς της πόλης. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν εργαζόμενοι στον κλάδο της γουνοποιίας, που επλήγη τόσο από την πανδημία όσο και από το εμπάργκο στη Ρωσία, βενζινοπώλες και εργαζόμενοι στα πρατήρια καυσίμων, το σύνολο των ανθρώπων της εστίασης καθώς και εκπρόσωποι του ξενοδοχειακού κλάδου της Καστοριάς.

Το «παρών» έδωσαν επίσης οι δήμαρχοι Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος και Άργους Ορεστικού Πάνος, Κεπαπτσόγλου, καθώς και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This